"Bij mijn zoektocht naar dagbesteding zocht ik naar een plek waar ik zinvol kon bijdragen. Ik wil graag oefenen om weer aan het werk te komen. En bij werken hoort bijdragen aan een bedrijf. Daar hoort ook verantwoordelijkheid  bij en soms ook stress of deadlines. Wat zo mooi is aan Stichting de Buitenkansen, is dat er geen stress of deadlines zijn. Het is vooral voldoening voor jezelf. Jezelf fysiek inzetten in de buitenlucht, tussen de koeien of in het bos, zonder in je hoofd met die verantwoordelijkheden bezig te zijn. De kans om te oefenen op je eigen tempo." 

"Ik ben nu een aantal weken naar zorgboerderij De Buitenkansen geweest.
Mijn eerste indruk: 
Daar waar passie voor de boerderij en zorg elkaar ontmoeten
Liefde en zorg voor mens, dier en natuur elkaar raken
Ontstaat er een magische kracht
En kan alles zich ontwikkelen en groeien zoals het bedoeld is.

Hier wil ik zijn, hier hoor ik thuis."